This is how it’s been, this is how it will be.

Jag är på jättejättedåligt humör så jag tänker inte ens försöka skriva något här för än jag är gladare.


+ att jag hatar äckliga myror som hoppar ner på en när man sitter och äter i matsalen.

You've got me fucked up and sold

Hej !

Det var skönt att sova ut idag. Jag tror jag vaknade vid halv 12. Det låter kanske inte så jättesent, men jag gick och la mig klockan halv 1.  Så i 11 timmar sov jag iallafall. När jag vaknade satte jag på en film, my best friends girl, eller nått. Den var bra :) Sen åkte jag och manda upp till medley och tränade. Det blev absolut ingen hård träning idag. Vid fem blev det att åka upp till hårstorp för att träna dom små tjejerna. Nu har jag ätit mig mätt på tacos och sitter och lyssnar på musik.

Förresten, mitt hår blev så som på bilden. Det är lite ljusare i verkligheten och orangare :( Men ja ska nog lägga i några fler ljusa slingor så det oranga försvinner lite: ) 




Ha det bra, puss 

fredag, lördag och söndag.

Hej! :)

Jag har haft fullt upp den senaste tiden så jag jar inte haft tid att skriva. I fredags minns jag fan inte vad jag gjorde, haha. Gud! Jag var iallfall i badhuset hela förmiddagen. Grymt roligt var det! Det är helt sjukt, men varje gång jag varit där har jag skadat mig. Två gånger har jag ioförsig bara varit där, men ändå. Förra gången skrapade jag upp hela benet och nu fick jag en nyckel rakt på knogen så den är helt blå och gör ont :( 
Just ja, jag lekte med josefin och amanda i fredags. Vi myste lite, lagade mat och kollade på lets dance. Har inte sett det förut. Men Lailas sista dans var sjukt fin alltså. Jag gillade även när Magnus körde skönheten och odjuret, hihi, 
I lördags blev det iallafall att vakna tidigt för att åka till åtvidaberg och kolla på när alla 93.or och yngre spelade dm. Från början var dom 7 utespelare och en målvakt sen efter den andra matchen blev dom bara 6 utespelare. Det var riktig bra av dom att orka spela 4 matcher med så några folk och med några sakdade personer. Fast det gick inte speciellt bra för dom, hehe. Men ingen skulle klarat av så många matcher med så några folk, så ingen klagar. Idag blev det att färga håret och sedan kolla på alagsmatch. Finspång vann, så dom blir kvar i div. 1 nästa år med:) Eftersom jag inte har hunnit med att bara ta det lugnt i helgen så sitter jag nu här med chips och påskmust och bara tar det lugnt. Det är skönt att jag är ledig i morgon och då tänkte jag träna lite:) Var väldigt länge sen faktiskt.

Men ni får ha det så bra, pussss.

I'm getting tired of you playing me like a fool.

ljuuuug

Jag ljög lite förut (a) hihi
Egentligen har jag idrott på morgonen och vi ska till badhuset, men jag ville verkligen inte bada. Vet inte varför, avr bara inte sugen på det:) Men nu har jag ändrat mig och är jävligt sugen på att åka i den gula rutchkanan. Cissi har lovat att åka den med mig :)  Så nu har jag rotat fram min bikini ur garderoben och provat den. Överdelen har blivit ganska mycket förliten medans underdelen har blivit mer lagom för mig. Jag har växt sen i sommras. Fast det är kosntigt eftersom jag har tränat mer nu än under sommaren.  jaja, shit happens. Ska ju ända köpa en ny bikini snart, när jag hittat någon fin.


något mer ljug läste jag här om dagen. Det stog att robert pattinson luktade svett, din mama säger jag då:) den som skrev det kan lukta svett. HAN ÄR SNYGG! :) hihihihiii (förlåt jag är lite fjortis fortfarande fast jag fyller 17 om en vecka idag PRECIIIIS ) 


Pusss på han och ni andra :)


seg, sur och supersur.

Hej. 

Jag vet att jag suger på att skriva här fast jag har faktiskt inte haft tid eller lust. Egentligen har jag ingen lust att skriva nu heller. Är så jääävla sur, men jag ska försöka vara lite glad nu då :)
Tisdag och igår blev det innebandy. Och idag skulle jag egentligen färgat håret, men så har det inte blivit. Jag har inte haft skjtus någon stans så jag har inte kunnat handla någon hårfärg. nej, jag kan inte skriva mer om det. Jag blir bara argare. blääääää. I skolan idag har vi kollat på shrek. Vi såg den första filmen, vilken är den ända jag sett tidigare. Den är ritkgit bra, så jag får nog ta och ladda ner dom andra två med hehe. Sen har jag fått veta att det bara blir en lektion i morgon och sen helt lediga på måndag. Känns så jävla skönt med extra lång helg. Sen blir det ju påsklov veckan efter också. Ska bli skönt att sova ikapp all sömn jag missat^^ 
Nu ska jag gå och höra med mamma vad det var hon ville när hon kom in i mitt rum för att berätta något och jag sa att hon inte var välkommen in hit, hehe. Vem vet hon kanske har godis eller något att bjuda på.
Ha det bra, pussss



lalalalaa

Hej :)

Vi hade det mysigt igår kväll fast det blev inte så mycket sömn. Jag låg och snurrade runt för att det var så trångt. Fast det gjorde sjukt ont när jag låg med vänster sida neråt. På höften, där jag slog i igår alltså. Vi kom lite sent till naturkunskapen, men det kunde man ju räkna ut eftersom cissi var inblandad i allt:) Vi fick reda på provet. 16 var godkänt och jag fick 15, liite surt. Men jag slapp göra om ändå:) Eftersom vi var sjukt trötta var det skönt att bara ha engelska vid 1. Alla verkade vara jättetrötta (=oseriösa) så Carola släppte oss tidigre. Sköönt! Nu sitter jag här och ska snart ta och packa träningskläder. Jag jossan och elin ska ju träna småtjejerna idag. och dom tycker det är mycket roligare ifall någon av oss är med, så jag tar med mig ombyte ifall dom är ojämna. Jag sitter och kollar på massa kläder och skor. sist jag var inne i stan hittade jag en randig tröja jag ska köpa, förhoppningsvis på fredag. Men det är inte säkert att jag får följa med in till stan eftersom dom ska köpa presenter till mig:) Vi får se.

Ha det bra, pusssss ♥

myskväll (:

Idag blir det myskväll borta på mellangrind med cissi och manda :) Ska sova där tills i morgon. Så det blir lite närmre till skolan, hihi :D

hittade dock bara en jättesnygg bild på oss, förlåt (a)

världens roligaste match.

Idag spelades den sista seriematchen med mitt lag. Vi har ju en cup i västerås kvar, sen är det slut. Tror jag iallafall. Fast ärlig talat har jag ingen aning om hur det blir nästa säsong. Vi mötte iallfall antvarden, ett bra lag. Tror dom ligger tvåa i serien. Första perioden gick sämst, halva andra också. För mig alltså. Egentligen gick nog hela matchen dåligt för mig. Men alla vet ju att jag älskar blåmärken och sånt, så det har jag skaffat mig ett fint på låret eller stjärten eller vad man säger:) Egentligen var det ju inte jag som  fixade fram det, utan en snäll spelare i andra laget gjorde det. Dom hjälpte även Johanna med att få en fin bula över ögonbrynet och även kanske hjärnskakning (pappa tror det). Men det är ju annars ganska snällt:) 
Snö är ju ganska kul också:D (fittsverige) Jag ska iallfall ha vår på min födelsedag! 
nu har jag inget mer att skriva.

pusssssssss



Promises break and lovers will lie

Nu blir det filmmys med Mandy & Pandy, sen grillat :) 


 

jättefint rivmärke.

tjänat pengat

Igår blev det hårdträning efter skolan. Manda och jag köpte en energidricka och cyklade sedan upp till medley och sprang ganska länge pålöpbandet. Sen köttade vi lite också :) När jag kom duschade jag och tog det lugnt en stund. Sen var jag med cissi och manda en stund på kvällen. I morse vaknade jag runt 12 sen låg jag i soffan och tittade på tv en stund. När vi sen satt och åt säger pappa " Manda hjälper ju till hemma, varför kan inte du göra det? Mamma skulle behöva hjälp med att plocka ihop alla grenar och pinnar i en hög". Jag blev sur, för jag brukar visst hjälpa till hemma. Men vara utomhus och plocka massa grenar är iinte kul. men jag sa iallafall att jag kunde hjälpa till om jag fick betalt, hihihi. Så nu har jag varit ute och plockat massa grenar. Precis som jag visste innan var det väldigt tråkigt och jobbigt. Jag blev piskad och riven av grenar överallt, på benen, i huvudet och jag har ett rivsår på kinden :( Men nu är det över:D Blir nog att köpa hårfärg för pengarna. Fast jag vet inte om jag ska färga hos frisören eller om jag köper många olika färger och fixar slingorna hemma. Mamma betalar ju klippning och så men om jag färgar där vet jag inte om hon vill betala. Hon säger att det går lika bra att färga det hemma. Men då måste det ju finnas någon som kan slinga mitt hår så som jag vill ha det. Jag har ju visat en bild tidigare på hur jag vill att det ska se ut,  som Laurens :D Manda kanske kan hjälpa mig. Fast jag vet inte om hon kan slinga, hoppas det:)
Annars om någon som läser min blogg kan, skriv! :D Ärlig talat har jag ingen aning om vilka som läser ^^

Såhär fin blir man av grenar och pinnar

Såhär fina rivsår får man om man blir piskad av pinnar :) (man ser inte så bra)

You can't take back the words you wish you'd never said.

Jag gillar verkligen inte rubriker alls! 
Men hej iallafall:)

Idag har varit en lång dag. Minns inte ens hur den startade, hehe. Men den har varit okej ändå. Det blir nog inget långt inlägg nu för jag är absolut inte sugen på att skriva här. Fråga mig inte varför jag gör det, hahah. Egentligen borde jag faktiskt plugga. Med tanke på hur det gick på nk provet, hehehehe. Men tydligen har jag en förmåga att skjuta upp allt plugg tills jag ligger i sängen och halvsover. Men iallafall. Det var en kall vårig dag idag och min namnsdag, mihihi. Efter skolan blev det att hämta mina clothes ifrån HM. Allt var faktiskt bra. Fast blomhårspännet var ganska fult, men det fixade jag med saxen:D haha Sen blev det upp till Medley. JAG SPRANG LÄNGE, ganske länge för att vara mig iaf(a) Fast det var nog tackvare Energi drycken jag drack innan ^^ Fast vi köttade ju också :) Sen var klockan ganska mycket så det blev duschen och ... hm, jag har ingen aning vad jag har gjort för något mer? haha, allt förutom att plugga iallfall. 
Men det ska jag börja göra nu, sovgott.
PUSSSSSSS



vååår (:

Heejsan (:
Jag tror att nästan alla skriver om hur fint väder det är nu. Men jag förstår dom faktiskt. Det är ju jätteskönt att det äntligen börjar bli vår. IDag köpte jag glass för första gången i år med, även fast jag tjuvstartade och åt glass i måndags ^^ Skoldagen var föööör lång och föööör tråkigt. Och provet ska vi inte tala om, helt seriöst så förstog jag inte någonting. Jag var ugnefär som Bambi under jaktsäsongen när jag satt där i salen och såg alla skriva. haha
Sen blev det innebandy. innan var jag på dåligt humör, men det ändrades fort när jag kom upp till aluceum. Sen efter våran korta träning skulle vi till något ställe och ha möte. Och möte blev det. Jag förstog inte riktigt om vi kom fram till något vettigt, men ja:) Sen åkte jag och några upp och kollade på innebandy match. Fast egentligen satt vi mest och pratade  hihi.
Nyss när jag kom hem var jag sjukt hungrig och åt helt frivilligt mackor, vilket inte händer speciellt ofta. hihi Sen självklart hamnade jag ju här:) Annars så är jag faktiskt på riktigt bra humör. Jag tror inte det finns någon speciellt bra anledning, men jag tror nog det är alla mina vänner som gjort mig så glad:) och att HM kläderna har kommit, fast dom hämtar vi nog ut i morgon. PÅ MIN NAMNSDAG! hihi sen är det bara 14 dagar kvaaaar.

nej nu ska jag sluta skriva. Det blir bara massa skit. hehe
pusssssss

"Första" glassen.
Haha, undra om jag ska vara med i nästa twilight film kanske? 
Har ju vääääldigt finta vampyrtänder ;D 

Pretending someone else can come and save me from myself.

hej!
Kollade nyss på nya oth avsnittet. Gud vad länge sen det var jag såg, men det är alltid värt att vänta på :) hihi
Nu sitter jag här och försöker plugga på ett stort naturkunskaps prov vi har i morgon:( Det går inte bra, eller det går inte alls. Måste seriöst börja nu. Men det är så svårt att bara sitta och läsa igenom alla typ 30 sidor om och om igen. Man förstår dom första två meningarna sen får man tillslut börja om för man inte minns vad man läst. Så tråkigt är det. 
Något bra är att vi fick tårta på träningen och att jag tror att mina HM Kläder kommer i morgon:D hoppas det^^

nej nu måste jag faktiskt plugga, pussssss

I don't want a broken heart

Nu skolan.  


match och melodifestivalen

hej:) 

Jag fick skynda mig ganska mycket för att hinna i tid till samlingen förut. Jag hann precis hehe.
Matchen var nog den tråkigaste jag spelat på länge. Jag var jättesur hela första perioden. Verkligen ingenting gick bra för mig. Jag fick målchanser men missade alla, surt. En gång sköt jag precis på insidan av stolpen, en annan gång gjorde målvaktnen en jätteräddning. :( 3-2 blev matchen till solfjäderstaden. Ganska bra med tanke på att dom ligger först. Nästa vecka är det sista matchen och det blir även då ett möte mot ett av topplagen. Vi får se hur det går. Efter det blev det lite mcdonalds. vi satt mest och pratade om melodifestivalen, inte för jag hade så mycket att säga till om, då jag bara hört den förstra omgången på radion. haha Hörde även några låtar på idrotten i fredags, hehe. Men min favorit var iallfall Emilia. Jättesöt text hihi. Så nu satt jag faktiskt och kollade för första gången.  Sen var EMD ganska okej också;) dom tror jag hade haft chans i stora melodifestivalen. Men ugglas då, USCH! Hon ser ut som en tolvåring, typ amy diamond, blää. Jag förstår verkligen inte sverige, inte opra heller för den delen hahahaa. Vi får väl se hur det går för hon den där, vad hon nu hette som vann, i stora melodifestivalen. 

pusssss♥




You’re the owner of my heart
Always close though we’re apart
You know
You’re my heart, my soul my reason
You’re my world

fredag, lördag och match

Igår var skolan extremt kort. Vi hade endast idrott och spanska och ingen av lektionerna var speciellt seriösa. Men skönt att komma hem tidigt, även fast vi skulle kunnat komma hem en timme tidigare då vi satt och vänta på samhällen efter lunchen som vi sedan fick reda på var inställd. När jag kom hem fanns det en stor påse med toblerone som pappa köpt när han var i köpenhamn över dagen. galet gott alltså:) hihi Sen städade jag lite och sedan åkte jag och manda till lotorp för att umgås med jennie en stund:) det var kul och mysigt. Vi ses alldeles för sällan:( Vid halv 12 kom mamma och hämta oss. Sen blev det lite film och sedan sängen. Vaknade runt 12 idag och har suttit här nästan hela tiden. Och om tio minuter ska jag vara  uppe på aluceum för samling sedan ska vi till motala och spela match. hehe Jag vet inte hur det komemr gå, men jag har för mig att motala ligger först i serien. vi får see:) 

nu måste jag ner och packa lite och sen borsta tänderna. 
pusssssss♥



För övrigt är min hund gaanska söT:)


my wishes:)

Som jag sagt typ sjuttioelva gånger nu så fyller jag ju år  snart :)
och de här önskar jag mig.

först en söt liten kattunge, fast det kommer jag aldrig få.
Sen en ny mobiltelefon, eftersom min är så hel. En lg viewty, rosa eller svart. Den telefonen SKA bli min!
Sen tillsist en ny plattång, en rund. Det går mycket bättre att locka håret med den då.

Det är de jag vill ha mest, sen funkar ju alltid kläder och pengar ;)

rubriker suger och chokladbollar :)

Jag måste verkligen börja gå och lägga mig tidigare på kvällarna. Helt seriöst, jag kommer fan inte upp på morgonen. I morse gick jag upp runt sju, och ja började åtta. Men som tur var så fick vi skjuts. Igår gick jag inte och la mig förns vid halv 1. Jag stängde av datorn och la mig i sängen vid 12. Men jag kunde inte sova. Sen låg jag och tänkte på vad jag hade beställt och ville lägga till saker och ta bort en sak. Så efter ett tag gick jag upp till datorn för att fixa allt, hihi. Skolan har varit väldigt lång. Ingen mat fick jag i mig heller. usch för soppa alltså! Så nu när jag kom hem var jag helt galet hungrig. Jag visste inte vad ja skulle äta och det ända ja tänkte på var friterad pomme och chokladbollar. Det känns ju inte direkt supernyttigt att äta friterad pomme varje dag, så det fick bli chokladbollssmet, hihi. Det är ju sjukt gott. Kan inte förstå att jag inte tyckte om det förut lika som med cola, jag hatade det. Jag måste varit sjuk, hihi :)
Men snart blir det upp till gymmet för att träna bort all pomme och chokladbollsmet. Jag tänkte springa lite idag också, om min benhinna klarar av det förstås.

Ha det bra, pusssheeeej. ♥

plugg,plugg,plugg.

Godkväll!
Nu sover hela huset. Skulle vara riktigt skönt att bara lägga sig i sängen faktiskt. Men neeej, det går tyvärr inte. Jag har en engelska uppsatts om syd afrika att skriva klart tills i morgon. Den ska vara en a4 och jag har skrivit fem meningar, hehehee. Inte kul! Jag vet att jag bara har mig själv att skylla på och jag vet att jag måste lämna in den i morgon, annars kommer den aldrig bli inlämnad. Men det är så mycket roligare att sitta och beställa hem massa kläder, hihi. Så det har jag suttit och gjort nu. Ifrån HM blev det idag. Jag vet att det blir billigare om man åker in till stan och köper kläder. Men att ha ett paket att vänta på är såhääär mycket roligare :)
nähä, back to work. :(

pussssssssss

11 mars

Hej!
Nu sitter jag i skolan och väntar på att matten ska börja. Jag har fortfarande inte haft någon lektion, våran lärare var sjuk. Jag kunde alltså ha fått hur lång sovmorgon som helst. Men det fick jag inte:( Det är massa snö ute så jag fick GÅ till skolan idag, usch!  Jag vill att snön ska försvinna så det blir vår någon gång. Fast mest vill jag ha sommar, men det lär dröja ser det ut som. Det skulle vara sååå skönt att kunna gå utan massa tjocka kläder.
Men nu ska jag gå och sociala mig lite med mina vänner,

pussss

I don't want a broken heart

You're anything I thought you never were
And nothing like I thought you could have been
But still you live inside of me 
So tell me how is that 

You're the only one I wish I could forget 
The only one I love to not forgive 
And thought you break my heart 
You're the only one 



10 Mars

Hade matteprov förut, gud vad dåligt det gick alltså. Direkt efter det tappade jag mobilen i backen så den är helt döööd:( 
Och pappa säger att han inte vill köpa någon ny telefon till mig eftersom jag bara tar sönder dom. Fast som tur är fyller jag ju år om 23 dagar, får väl joppas han kan köpa en till mig då :) Jag har iallafall hittat en jag vill ha och jag blir väldigt ledsen om jag inte får den, hihi. Bara för att jag var ledsen när ja kom hem friterade jag pomme och tröst åt. När jag friterar blir dom mycket godare än McDonalds, jag lovar:D Annars blir det att träna innebandy sen. Hoppas det blir en kul träning. 

Förresten så glömde jag säga igår om när jag var hos skolsköterskan. Man skulle fylla i ett papper och en fråga var hur lång man var. JAg visste inte ritkgit så jag lämnade den frågar tom. Då sa hon att hon ville mäta mig. Och jag stallde mig där och sträckte mig så mycket jag bara kan. Sist jag mätte mig var jag 162. Så jag tänkte att ja kanske var 164 eller något liknande. Sen när jag går bort säger hon " 162.5" Fan vad sur jag blev då. Seriöst, jag hoppas verkligen att ja kommer växa lite till iallfall. 

Men ska gå och byta om till träningskläder nu. 
pusssss


såhär fin är min mobil nu. :(



Det spelar ingen roll hur lång tid det går. Jag kommer alltid att sakna dig <3

Idag är det den 9 mars, 7 år sen min morfar dog. Men det är även bara 24 dagar kvar tills jag fyller år :) hihi.
Idag var det först skola 10 - halv 2. Jag ääälskar korta skoldagar. Och ingen spanska hade jag heller. För alla i klassen har varit på hälsosamtal hos skolsköterskan och idag var det min tur :) Tyckte det var ganska töntiga frågor hon stallde, saker som hon inte ens borde ha med att göra. Fast det gick fort så :) Annars så blev det att åka och träna småtjejerna. Det var faktiskt 8 stycken idag så det var riktigt roligt. 
Avisstfan, Jag såg twilight idag. Gud vad bra den var alltså :) Och Robert Pattinson, fyfaaaan vad snygg. Undra när nästa film kommer, läängtar. Fast jag kommer nog se om filmen bara för att få se honom igen alltså, helt seriöst :)

hihi

Kan ju tänka mig att mina nya kläder inte riktigt slog bilden på honom (a)

..

.....  sex and the city är inte ens bra. bläää

söndag

usch, jag verkligen hatar söndagar. Det ända bra är att man får sova hur länge man vill. Idag sov jag till klockan ett. Jag gick även och la mig klockan ett igår.  Så tolv timmar har jag sovit i natt. Eller jag vaknade vid kvart i 8 av att telefonen ringe. Det var Elin och det första hon säger är "sover du?" "ja, lite kanske" svarar jag då, då svarade hon "jaha" och lät ganska försvånad. haha. Normala folk brukar sova kvart i åtta en helg.
Men annars har det bara varit en ful dag med pyjamas heeela dagen. Jag har sett klart alla the hills avsnitt, buhu:( undra om det kommer en säsong fem? hoppas iallafall det. Fast jag vet att whitney kommer ha enegen serie som heter the city. Får väl se om den är något att se:) Fast nu tänkte jaG kolla på SATC. Jag förstog först inte varför man förkortade det så. Jag trodde ju det hette Sex IN the city, hahaha. Det var bara några veckor sen jag såg vad det hette på riktigt. haha
Jag har bara sett några avsnitt lite hur som helst av det. Jag har ju alltid haft så mycket annat att se på som är mycket bättre. Men vi får väl se vad jag tycker om det här sen :) Var iallafall på netto och köpte lite godis nyss.

pussssssssssssss.

7 mars

I morse var jag vaken redan klockan 8 för att städa på aluceum. Det gick ganska så fort och jag låg i sängen  redan kvart över 9 igen. Jag vet att jag hade satt på alarm klockan halv 11 för att hinna duscha och göra mig i ordning tills vi skulle till stan vid halv 12. Men jag hörde aldrig något alarm och när mamma kom in och väckte mig var den kvart över 11, alltså en kvart innan vi skulle åka. Jag hann faktiskt göra mig i ordning, fast inte duscha. I stan var det fullt av bilar. Det tog kanske 20 minuter för oss att hitta en ledig parkerings plats. Men väl inne i i affärerna var det inte lika mycket folk :) Och lite kläder och annat skit fick jag med mig hem. Annars idag vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på för något. 
Förresten,  igår var ganska kul faktiskt. :) Vi möttes på babylon klockan sju och åt pizza. Jag och Manda blev bjuden av patrik hihi. Sen satt vi där hur länge som helst och pratade lite. Sen Gick vi hem till Manda och spela guitar hero. hihi.

men ska killa på lite the hills nu.
pussssss:)

förresten, jag hämtade min tröja i onsdags.:)

6 mars

Nya numret av glamour låg i min brevlåda idag:) hihi Nu har jag lite underhållning för en stund. Fast tidiningen får faktiskt vänta lite. Förresten, jag skrev ett inlägg igår som aldrig laddades upp. Det stog inte direkt något intressant eller viktigt så jag struntar i det. Idag blev det som vanligt på fredagar, en kort skoldag. Eftersom vi har idrott på morgonen är det bara att gå upp och slänga på sig idrottskläderna , packa väskan och sen ta sig till skolan. Ganska skönt faktiskt. 
Eftersom att Manda fyller år idag blir det att äta pizza ikväll och sedan gå till henne och göra något skoj säkert. 

Det är krig här hemma idag också. Emil sitter och spelar cs med högsta volym. pang pang pang pang låter det heela tiden. Och pappa gapar på honom att skruva ner, vilket han antingen inte bryr sig om eller inte hör. Vet inte vilket,  men i mina öron låter det förjävligt så jag höjer då volymen på min musik. Kan tänka mig att folk som kommer in till vårt hus får tinnitus.  synd för dom säger jag då :)

men nu ska ja dra mig, pussssssssssss


grattis till snygging manda :)



5 mars

Klockan tio i morse ringde min klocka. Jag trodde jag skulle vakna innan den ringde med tanke på att jag gick och la mig vid tolv. Men det gjorde jag inte. Jag vaknade av klockan och var jättejättetrött. Får sova lite när jag kommer hem istället. Men nu måste jag fort ta mig något att äta sen ta mig till skolan.

pussssssssss

någonting mars

Sitter vid den gammla bärbara datorn där skärmen är trasig så jag ser inte vilket datum det är. Och jag orkar inte andstränga mig för att titta efter heller.
VI hade det ganska mysigt igårkv'll, även fast vi inte tittade på någon film. hehe  Fast när vi vaknade i morse kollade vi på bedtime stories, eller vad den heter. Ganska söt film faktiskt. sen  runt två gick jag hem och då vet jag inte vad som hände med mig. Men jag blev ritkgit sur. På det sättet inget kan få en att bli glad igen. Men runt halv 6 var det iallafall träning, inte kul alls. Allt blir så himla tråkigt när man är på dåligt humör och då går allt jättedåligt. Sen blir man inte gladare av att vissa folk är såååå störande. Jag gillar mycket mer dom oseriösa träningarna faktiskt:( Sen blev det iallfall att kötta lite på medley med elin, skönt och iallfall lite roligare:) Kom hem för ugnefär en timme sen och direkt blir man lika sur. Ingen mat hade dom sparat åt mig och jag hade bara ätit en macka och en marabou på hela dagen. jag vet att jag får skylla mig själv. Men jag kan inte laga mat och jag tänkte att om ja skulle försöka och misslyckas skulle jag nog lagt mig i sängen och sovit i flera år.
Det bra är ju iallfall att jag får sovmorgon till 20 i 12 i morgon för att engelskan är inställd. Men vi har i läxa att ha en muntlig redovisning i morgon på fem minuter om valfritt ämne. Och smart som jag är har jag inte ens kommit på vad jag ska prata om, så jag har lite att göra ändå.

nej men det är lugnt alltså, någon får gärna byta liv med mig :)


03 mars.

Ett år och en månad minus en dag är det kvar tills jag fyller 18. Och bara En månad minus en dag tills jag fyller år, det närmar sig :D 
Idag blev det en vanlig skoldag sedan lite träning efter det. Snart ska jag och manda gå till netto och handla chips, läsk och godis till ikväll. Då hon, jag och cissi ska ha en filmkväll med övernattning hos manda:) Vi har ju studiedag i morgon, så man får passa på:D 

måste skynda mig nu, pusssss



1 mars

hej!

Vaknade klockan kvart i tio av ett sms ifrån Elin. Hon kollar alltid ifall jag är vaken om vi ska göra något. Själv hade jag stallt klockan på 20 över tio då jag känner att jag inte behöver mer tid till att göra mig i ordning för match:D men jag gick iallafall upp när elin skrev till mig. Så åkte jag med dom till bergska och så spelade jag TVÅ matcher = 6 perioder, med bara två anfallspar 5 av perioderna. Jag är van att spela en match med tre anfallspar och långa byten. Det var två helt annorlunda matcher. Och hur det gick behöver vi inte säga. Jag har iallafall räknat att jag har fyra bollmärken :D Sen har jag jäävligt ont i mitt ben, fast jag hade inget ont alls under matcherna. Eller jo, lite sista perioden hade jag ont. Men nu är det förjävligt. Antar att det kommer kännas dubbelt så mycket i morrn. Fast det är sånt man får leva med:) Bula i pannan kommer jag med få, då emil kastade ett usb minne i mitt huvud nyss. haha.
nu har jag nog inget mer att skriva.


pusssssss


RSS 2.0