sista februari.

i morgon är det 1 mars och det betyder att på måndag är det bara 1 månad eller 31 dagar kvar tills jag fyller år:D Jag vet inte riktigt vad jag ska önska mig. Fast jag tror det blir en mobil eftersom min är ganska trasig ;)
Annars så kom jag nyss hem ifrån bergska. Jag har dömt innebany (=tjänat pengar) :D Gick ganska bra idag iallafall.
Egentligen borde jag ha massa roligt att berätta om igår kväll, men det har jag inte. Det var ingen rolig dag, Vi var på fest hos en. Till en början var det jätteroligt sen blev jag sur, Men jag orkar inte berätta varför. Men alla kom fram till mig hela tiden och sa "var inte sur jossan", " hallå du kan ju inte vara sur, du är ju alltid glad" och massa, men ibland måste man få ha surdagar, och träligt nog var den igår. hehe
imorgon blir det match eller det blir två matcher fick jag reda på nu. Skulle stanna kvar efter våran och spela med damlaget tror jag. Min fot/benhinna kommer dö. haha

men nu orkar ja inte skriva mer.



pusssssssssss

...

Jag hittade ioförsig en ännu snyggare bild ,ehehe. :)





Sen beställde jag en tröja h6 


26 februari

jag hatar rubriker, därför blir det bara datum:)
egentligen har jag inget att skriva, så jag ska inte göra det heller. vill bara säga att jag gärna skulle ha laurens hår. så ge mig taaaaaack!!!



24 februari

semmeldagen utan semla, KUL! 
Pappa och mamma glömde visst köpa semlor förut när dom var och handlade på citygross. Dom säger " vi kan äta semlor i morgon"  Vafan, är det semmeldag så är det och då SKA man äta semlor. Även fast det bara är locket som är gott. Tårta fick jag iallafall på träningen. Banan tårta och dom flesta vet att jag hatar banan. Men jag fick tårtbiten med rosen och där fanns inga bananer :) Under tiden vi satt och åt bestämde vi vilken cup vi skulle till. Västerås blev det, även fast jag helst ville till göteborg. Men nu får vi pengar över och kan göra annat skoj med hihi. Förövrigt var jag målvakt på träningen. Satt och skrek aj efter varje boll som sköts och så fort jag tog en skrek jag "såg ni, jag tog den" överlycklig. haha
Efter träningen gick jag och Jossan och solade. Det var jättevarmt och jättehärligt, höll på att somna faktiskt. Annars så känns det som att jag inte har något att berätta.


skulle ju inte sitta fel .

23 februari

Kul att starta dagen med "Today is the day. The worst day of my life" hahaha, någon har ändrat min alarmsignal.  Fast dagen har inte varit något dålig alls. Sovmorgon till tio och sluta två timmar senare. Det är ugnefär så mina drömskoldagar ser ut :) Bara det att dom inte innehåller spanska och naturkunskap. Skapligt skönt iallfall. Jag var inne pch kollade på tankafett förut och såg att high school musical finns att ladda ner. Så nu sitter jag och väntar på att filmen ska bli klar, tar väl kanske fem minuter till. Senare blir det att åka upp till hårstorp och träna några småtjejer som ska börja spela innebandy. Jag hoppas att det är ganska många och att alla vill fortsätta. Jossan har hittat på några roliga övningar, så det blir nog roligt. 
Men jag har nog faktiskt inget mer att skriva, kanske skriver lite senare. :D 



you're making it all come alive.

22 februarii

skola i morgon...... Inte kul, iinte kul. Fast lite kul ska det allt bli eftersom jag får träffa mina vänner :)
Jag har inte lagt mig så jättesent någon av dagarna under lovet. Men dum som jag är gjorde jag det i fredags och gick upp ganska tidigt på lördagen. Även fast jag var trött igår kväll låg jag vaken till 3 för att kolla klart på en film jag startade. Och eftersom jag inte sov många timmar under fredagsnatten så sov jag till halv ett idag, vilket gör att jag inte kan sova nu. Jag är smart och börjar i slutet av lovet, hehe. Men även fast jag vaknade sent idag så har dagen känts lång. Det är väl mest för att jag inte gjort så mycket utan legat i sängen i stort sett hela dagen. Sett på film, bakat och tränar har jag ändå hunnit med:) Idag kollade jag på Patrik 1,5 och the boy in the strped pyjamas. Båda filmerna var väl okej. Och det blev ingen hårdträning för min del eftersom jag fortfarande är sjuk. Jag är extremt trött i hela kroppen och krafrerna tog slut ganska fort. Får bli hårdare någon annan dag(:
 Förresten, igår klippte manda mig:) Det behövdes. Fast vi klippte bara bort sånt som ändå skulle ramlat bort av sig själv ändå.

men nu ska jag nog ställa ifrån mig datorn och försöka sova.
fast nej, jag ser nog på ett the hills avsnitt först:D
..... kanske två.


21

förlåt att jag inte skriver någonting här. Men jag har faktiskt inte haft tid. Det har varit innebandy nästan hela veckan, men det är ju faktiskt sportlov;) I söndags kollade jag när herrarna spelade, tror jag. Åh i måndags har ja ingen aning om vad jag gjorde, tisdag blev det tjäna pengar på sportlovsinnebandyn, massa söta småbarn som sprang runt och spelade innebandy HELA tiden. Då dom inte kastade bollar på oss förståss. Sen blev det träning med mitt lag, det var jättenågra folk. Sen blev det att spela någon sorts match med damerna mot p94. Sen onsdagmorgon blev det att gå upp tidigt ännu en dag och ta sig upp till aluceum för sportlovsinnebandyn igen. Senare blev det innebandy träning. I torsdags var jag lite med Josefin. Sen under någon av dom dagarna blev jag sjuk, så hela dan igår låg ja i sängen, framåt kvällen blev det att åka till boxholm, igen, och spela match med damlaget. det var nog ugnefär den sämsta match jag spelat under hela det här året.
Jag har även hunnit med att se massa film under mitt lov. Mamma mia har jag sett två ggr. hahah och jag tyckte inte ens den var bra förut. Den är lite söt faktiskt, man blir glad när man ser den. Sen har jag kollar på någon som heter Solstice. Jag hade ingen aning om vad det var för film när jag satte på den. Men den var nästan precis lika dan som den svensk/danska (eller om det är norska) filmen midsommar. Bra skådespelare och bra film :) Linas kvällsbok, good luck chuck och bolt har jag med hunnit sett.
Sen kollade jag faktiskt klart hela brokeback mountain, men hoppade över början av filmen som jag redan sett. Och för att ja inte skulle stänga av den igen ^^ hihi Men neej, den filmen gillar jag faktiskt inte. Den är inte mysig någonstans.

Nu ska jag börja ta på mig kläder, för manda och jag ska hitta på något snart . :) hihi

Har saknat henne och alla andra tjejer under lovet, en hel del faktiskt:D

och förlåt för att det blev lite mycket "sen" i min text:) hiihi


14 februari

fredag den trettonde igår då,hihi. märkte faktiskt inte av det ett dugg. Fast det gick riktigt dåligt på spanska provet, så kanske lite ändå. Men jag tyckte det mesta igår var riktigt skoj. :)
Idag blev det att gå upp ganska tidigt för att dra in till stan med mamma och syster.  Köpte ett par jeans ifrån bikbok, ett linne/tunika, sport bh och två leggins ^^ sen när jag kom hem satte jag på den nya filmen med brad pitt, binjamin buttons eller vad den heter :) han var riktigt jävla snygg när han var "ung". Blir ju lite knäppt att säga så eftersom när han är ung till utséendet i filmen är han ju samtidigt gammal ^^ sen är han ju inte ung på ritkigt heller ;)  Han såg lite ut som Ryan i OC faktiskt (=snyyygg) hihi, Ja sen har ja inte gjort något alls faktiskt.
Och imorgon blir det att vakna tidigt för att åka upp till aluceum och städa. Efter det blir det nog alagsmatch. fuuunfun :)


dom jeansen köpte jag h6 (fanns ingen annan bild;D ehehe


byebye

12 februari

Vart faan har avsnitt 17 av nya oth tagit vägen?:O Det finns ju ingen stans alls. Och vart fan tog jag vägen ?:O Jag har inte skrivit sen i söndags. Positivt att folk läser ändå;D hihi nej, sorry för att ja inte skrivit (a) Jag vet inte vart jag hållit hus, typ tränat och pluggat.. Nej pluggat har jag inte alls gjort, nu ljög jag. Jag skulle ha pluggat i tisdags men jag åkte och kollade på match i stället, eller jag satt faktiskt i seket. Men det är tanken som räknas och jag tänkte ju plugga. Men annars har jag ingen aning om vad jag har gjort. Däremot ska ja nog plugga lite idag. Har spanska prov i morgon och jag kan ingenting, helt seriöst. 
Föresten, vi fick tårta idag i skolan :D fast skit samma one tree hill var det ju.. Varför har det inte kommit något när det står att det ska ha gjort det? vad sur jag blir. 

 
kolla, 9 var ju i måndags :(


Nu ska ja plugga, pussspusss (på spanska h6)

.

har lite tråkigt, så jag tänkte göra en lista nu innan ja ska se på Australia.

OM JUST DIG
FULLSTÄNDIGT NAMN: josefine ellinor tapper
FÖDD: i norrköping
BOR: finspång
SMEKNAMN: jossan och tapper mest. sen finns det väl fler.
FAMILJ: Lowie, mamma & pappa, två storasystrar och en tvillingbror.
INTRESSEN: innebandy och vännerna.
SKOLA: bergska

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD
SAKNAT NÅGON: massor...
ÅNGRAT NÅGOT: mmm.
LJUGIT: ja.
SVIKIT NÅGON: aa
GRÅTIT: aaa
SKRATTAT: aa
VARIT SJUK: näää
VARIT UTOMLANDS: nää.
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN: jaa, alla kompisar^^

KÄNSLOR
GRÅTER DU OFTA: jaa:O
SKRATTAR DU OFTA:  om ja är på bra humör skrattar jag nästan hela tiden.
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: sådär, lite sur.
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN:  sådäär blandat med glad.
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: hahah, ja hela tiden. men det blir liksom aldrig av ;) hihi
HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR: kanske. ^^

KÄRLEK
FUNNIT KÄRLEK DENNA MÅNAD: ny månad ny kärlek. fast nej, :(
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: nää
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN: nej långt ifrån. vi är ovänner.
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: nää
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU:
OM JA, VEM: din mama
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD: sjuttioelva.
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: man ska inte skylla på kärleken.....
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU: bra killar
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET: allt. det finns såna. :(
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT: lite längre än jag typ, ja.
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: just nu brunett.
FÅR DU MÅNGA KILLAR: tyo sjuttioelva
 
UTSÉENDET PÅ DIG
BRUNETT ELLER BLONDIN: blond
ÖGON FÄRG: typ blå,grå med lite grönt i mitten har ja fått höra i veckan.
LÅNGT ELLER KORT HÅR : just nu långt.
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG, SÖT, VACKER: aldrig;)
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: nej.
HAR DU LÅNGA NAGLAR: ganska:P
SMINKAR DU DIG: aldrig;)


gaanska härlig skärpa på bilden;)


8 februari.

förlåt att jag är tråkig och inte sitter vid datorn längre (: 
Nej men jag har haft fullt upp hela helgen. I fredags var det lokalfest, det var väl inte så där jättejätteroligt kanske. Men det dög(: Jag träffade folk från gamla klassen, det var kul(: I lördags, eller ja igår. Så satt alarmet på klockan 8 för ja skulle upp och spela match i boxholm. Jag var sjukt trött så det var inte direkt skönt. Matchen gick åt helvete iallafall. Boxholm spelade riktigt jävla fult.
Crosscheckade hela tiden. och en gång fick ja en klubba rak på halsen, hårt! Så jag har typ en knöl på halsen. Det gör jätteont när jag sväljer eller pratar. När jag kom hem sen började jag göra mig i ordning för att åka nästan tillbaka, till rimforsa^^
Vi skulle kolla på när Cissis bror spelade på rockkarusellen. Dom var faktiskt riktigt bra. Och idag vet ja inte vad jag ska göra.
Jag vill till stan, men det vill ingen annan. så jag är sur >.<  Så jag får väl se om ja stannar hemma i sängen hela dagen eller om jag åker ner och kollar på brottningen. Det var sjukt länge sen jag kollade på brottning, så kanske (:
egentligen skulle jag ha dömt idag, men matchen vart inställt. Fast jag tror att sovmorgonen var värt pengarna hihi (:



Ge mig lite sommar kanske.

When all of your mistakes are keeping you awake.

5 februari

Har sovmorgon till 20 i 12 idag(: Det var gaanska skönt att sova länge i morse och ändå kunna göra sig i ordning jätte sakta. Det har ju kommit snö i natt och snöar fortfarande och jag kan inte cykla i snön för all snö fastnar i hjulet så att cykeln bromsar hela tiden. Och gå är försent att göra nu. Så jag och manda väntar på att mammas möte ska sluta så hon kan köra oss. (: Just nu sitter jag och äter chokladpuddning hihii. Min nyttiga middag.

Just det, jag glömde berätta att igår efter träningen åkte vi hem till elin och johanna och åt en tårta som jossan bakat (: jättefin och god var den. Tårtan var till Johanna för hon fyller år idag :D lite myys ^^

men nu ska ja ner och borsta tänderna och ringa och höra ifall mammas möte slutar någon gång. 

4 februari.

Det händer ingenting under mina dagar, så jag har inget att skriva om ju. Igår och idag tränade jag iallafall innebandy. muy fun faktiskt(: men ebba, den lilla tönten tacklade mig idag. så nu har jag världens brännsår på mitt knä, bajsigt ont. Annars ingenting faktiskt. Kollade ju på nya one tree hill igår, så hääär bra är det:D Jag bara längtar tills det kommer massa nya avsnitt. Tråkigt att bara se ett en gång i veckan ju. I helgen blir det match på lördagen och sedan åka till något ställe och kolla på när cissis bror spelar på rockkarusellen. Söndag blir det att tjäna pengar, döma innebandy:D  Fredagen har ja faktiskt inga planer om än.  

Just, någon ringde med dolt nummer förut. hehe.  Först sa den ingenting, sen började han vissla. Och då säger jag "jag skulle också vissla nu om jag kunde" och då började den dyngskratta och då hörde jag att det var Patrik, fast jag trodde faktiskt det var han hela tiden. (:

Annars är jag bara jävligt trött på falska människor. 

The truth hurts and a lie's worse

Idag har varit okej. Skönt med kort skoldag iallfall. Efter skolan blev det hem och plugga lite. Sen åkte jag, manda, johanna och evelina upp och tränade, dock inte så seriöst. Johanna var helt galen :D Men det var roligt. 
Känner att det börjar bli lite för mycket träning nu för tiden, får kramper i vaderna:O och det kan ju inte vara bra. Sen börjar jag få tillbaka benhinneinflamationen, eller vad det nu heter. Men det känns bra att träna när det inte händer så mycket anant längre. nej ja orkar inte skriva, det är tråkigt just nu (: bye

söndag

Idag är det söndag, buhu. Det är den tråkigaste dagen på hela veckan. Man bara tänker på att det är skola i morgon och på hur lite kommer få sova. Men min söndag har varit ganska bra (: klockan ringde 10.20 så gick jag upp och tog på mig, packade väskan och åkte upp till aluceum där ja spelade match. 2-2, jag ville vinna. Men vi började inget bra, utan låg under med 2-0 när första perioden var slut. Sen i andra var vi mer taggade och då gjorde carro ett mål, och jag assist h6 hihi. Sen förtsatte vi att ha anfall hela tiden, men inget hände. Tills en i andra laget fick utvisning och då gjorde jag mål i powerplay. (: Sen blev det inget mer mål. Sen bestämde jag och några att kolla på alagsmatchen, så ja skyndade mig hem och duscha och äta pizza. Så snart ska jag upp till aluceum (:


förresten hade cissi en jättejättejätteesnygg bild på mig sen skolfesten ;D


RSS 2.0