stress, stress. stress

Hej :)

Idag har jag stressat som en jävla gris med allt packande. Jag är nästan helt klar. Det är kudden, tandborsten, sminket och plattången kvar, + några saker som inte har torkat ännu. Jag är jätterädd att jag kommer glömma något viktigt:( Sen vet jag inte hur kudden, täcket och madrassen ska få plats i min resväska. Jag kommer seriöst få sätta mig på väskan för att få igen den, jag skojar inte. haha, den är helt proppfull. Jag hann packa lite innan skolan också. För min skoldag började inte förns 11.40 ;) och vi hade bara en lektion för i slutet hade vi någon föreläsning om knark :) jättemånga nya tips har jag fått om hur jag får tag i knark och sådär, hehe nejvars :) Det var faktiskt lite intressant. Efter skolan köpte jag lite godis som jag tänkte ha till nationella provet som vi har i morgon bitti. Men det är redan slut, hihi :D Skit samma, jag ska köpa nytt godis tills resan imorgon iallafall. Det känns så jävla otoligt att om ett dygn är vi och spelar match i västerås. Japp det är sant, vi har en match klockan tio på kvällen ;) likaså klockan tio på morgonen dagen efter. Känns riktigt sköönt faktiskt. haha
Lite dåligt är ju att vädret kommer vara fucking underbart och ja kommer tillbringa min helg inne i en sporthall, yippie. 
Nej nu orkar jag inte skriva mer. Ska snart lägga mig i sängen och sova så jag är utvilad tills i morogn :D

pusssssssshej och ha det så bra i ute i fina vädret nu. :)

fucking trött

Hej alla :)

Nu har jag precis vaknat upp ifrån min 4 timmas långa sömn. Jag sov även ca 3 timmar i skolan, så lite borde jag ha fått vilat. I vilket fall är jag fortfarande helt död. Fast vi har haft så jävla roligt så att vara trött som en gris är verkligen värt det. 
Allt började med lite fifa och bubble shooter lan:D haha Sen åt vi pizza och massa godis, vilket vi förövrigt gjorde under hela kvällen med. haha Hela klassen var helt galna och sprang runt och skrek, några sjöng även lite singstar. Efter typ två timmars letande efter en såndär sladdsak, som hela tiden hade legat i påsen med playstationet ;D haha Jag sjöng även typ tre låtar innan jag tröttnade och då drog vi bort till beckas datorn och så visade jag dom fina youtube filmer. Sen började vi härma hon som dansade och så spelade vi in. Sen satt vi där och spela upp allt vi hade spelat in. Gud så kul det var:) I en av dom två låtarna gjorde tjejen värsta hoppet och självklart skulle vi göra samma sak. Och antingen var det jag som var snabb eller cissi seg. Men när jag var påväg ner ifrån mitt hopp hoppade hon upp och pooff sa det, och sen låg jag på golvet. Hahaha sen satt vi och spelade upp smällen om och om igen. Sjukt kul :D Sen kollade vi på lite film, eller några gjorde. Jag tröttnade efter ett tag. Fast framåt halv 4 hade jag grymt ont i huvudet och då la även jag mig och kollade på film, saw 3 var det då :) Jag sov nog under halva filmen. Jag skulle ha sovit under hela om inte patrik hela tiden väckte mig och sa " jossan sover du ? Men hallå sov inte dåååå" haha då svarade jag oftast med "ååååh jag sover iinte" vilket jag självklart gjorde. Efter filmen la vi oss för att sova. Allt har varit så jävla roligt :) och självklart har jag inte fått med allt, men jag orkar inte sitta och skriva mer nu. 
Jag ska försöka att lägga upp den där videon vi härmade. Men de när vi själva dansade får ingen se:D

bubble shooter lan :D 

fifa


craaazy maaax.

Kickboard åkte vi också :D

Craaazy arre har vi också:)

Och craaazy mandy :D

här har det gått ett tag:D för klockan är tio på morgonen här:D
folk låg utspridda sådär över hela golvet. Fast becka hade snyggast stil:)


fast jag cissi och patrik låg på patriks lilla madrass. Det funkade, men det var jävligt trångt. Där emellan dom låg jag och sov. Hahaha Fast här hade min pappa ringt och väckt mig och manda för han skulle komma och hämta oss:)


Nu är tyvärr bilderna slut., Kanske finns fler folk som har roliga bilder :) jag ska höra lite med alla. 
Men nu ska jag tagga för träning!!!!! hehehehe
 pusssshej 


Förövrigt är videon vi härmade den här http://www.youtube.com/watch?v=rMdWqaN_Tms.
Vet inte hur man får in videorna in hit:) så ni får nöja er med sånt här.

övernattning i skolan

Goddag:)

Idaag är det tisdag, hehehehe. SKoja. Idag ska jag och min klass käka pizza, se på film och bara mysa heeela natten lång. Det ska blir riktigt kul fast ändå dåligt på ett sätt. Vi kommer säkert ännu närmre varandra allihopa och sen splittras vi ju efter sommarn  :( Inte så kul.
Ni vet ju vart ni kan nå mig iallafall. hihi

Annars har det inte hänt så jättemycket sen jag skrev. Jag kommer inte ihåg vad som hände i lördags faktiskt, men i söndags lekte jag lite med min kära vän josefin :)  Och igår blev det gaanska mycket plugg och småtjejsträning. 

Sen har jag lovat en viss person att börja skriva mer här. Att jag hade ett liv var tydligen ingen ursäkt. För en gång om dagen skulle jag visst ha tid att skriva. haha, vi får väl se hur det blir :) Jag ska försöka.

Men nu ska jag lägga mig och sova en timme innan jag ska bort till träningen och sen vidare till aulaan :) hihi

ha det bra, pusssssss


min tur

Min tur har fortfarande inte vänt :( Jag hoppas verkligen att den vänder snart. Igår iett omklädningsrum på stan glömde jag min tröja. Nog för att den var väldigt gamma, men ändå.  Sen var jag och letade överallt efter en tröja som jag ville ha. Jag hittade den ingenstans, inte förns efter jag hade köpt två andra tröjor. så jävlasurt. Plus att jag kom på efter att jag ahde handlat på Hm att jag hade ett presentkort där.
Sen har alla fått sommarjobb, utom jag. Och nyss la jag mig här ute i solen med datorn och självklart lägger jag armen på brännässlor. Fy vad ont det gör. Hela armbågen är täckt med små blåsor. Jag märkte inte att jag låg på dom förns det börja svida, så jag hade ju gnidigt runt armen i dom :(

Fast annars är det ganska bra. Härligt med sol, fast det blåser liiite för mycket. och så längtar jag som en tok till cupen :D
Det är inte alls långt kvar.

Men nu ska ja steka med en film i solen.
Ha det skönt, pussss.

inte min dag!

Hej! :)

Ja min dag var ugnefär precis så som det står på rubriken. Jag försov mig iallfall inte en timme idag, vilket jag gjorde igår, hihi. Men den startade väldigt dåligt ändå. Mamma skulle köra mig och manda till skolan, som vanligt när mamma kör oss är vi alltid lite sena. Men idag var vi iallfall vid bergska lite innan åtta. Men självklart kommer jag på, precis när jag gått ut ifrån bilen, att jag glömt mina nycklar. Så manda gick in på lektionen och mamma och jag åkte hem igen för att hämta dom, så liiite försent kom jag. Annars var väl skoldagen ganska okej, förutom att min mobil gick sönder på något konstigt sätt. Kameraknappen satt fast i bildvisningsläge, utan att jag ens hade tappat den eller någonting. Jag försökte att trycka lite på knappen och poff så var den helt lös. så nu går den bara att ha i visningsläget av bilder. Vet inte riktigt hur vi ska göra med den, antar att det går på garantin. Sen när jag kom hem åkte mamma och jag till apoteket och ica. VI fick stå i en jättelång kö inne på apoteket, det tog minst en timme. Inte kul, iiinte kul. ;)  Så maten och allt blev lite sent. Den vart klar precis innan jag skulle upp till medley och träna. Men jag slängde i mig den ändå. När manda kom sprang jag upp till mitt rum för att byta om och då hittar jag ingen sportbh. Jag hade värsta panik och bara sprang runt i hela huset för att leta efter någon. Men ingen hittade jag heller. Jag visste att jag hade lagt en någonstans i mitt rum igår. Men även fast jag vände upp och ner på rummet och garderoben så hittade jag ingen. Tillslut gav jag upp och tog en vanlig bh att träna i. Så jag, manda ohc mamma satte oss i bilen för att åka upp till medley och väl där uppe kommer jag på att jag glömt medleykortet, så det var bara att vända. Ugnefär där förstog jag att det var fredag den 13 för mig:) jätteroligt. Inne på medley köttade vi ganska hårt híhi :D Men på löpbandet kände att jag håller på att få tillbaka benhinneinflamationen, it hurts like hell alltså. Får smörja in mig varje kväll och vila lite nu innan cupen så jag inte har ont då. Bara för att visa lite till att dagen var så lyckad för mig så ska jag berätta. När vi satte oss i bilen och hade stängt alla dörrar lös fortfarande lampan, alltså var en dörr fortfarande öppen. Självklart säger jag att det inte är min. Så både manda och mamma öppnade och slog igen dörrarna, men inget hände. Så provade jag med dörren bakom mig, för den hade varit öppen på ditvägen, ingenting hände. Självklart var det min dörr, vilket jag borde ha fattat. Annars så har jag just precis städat klart hela mitt rum och hela min garderob. Har bara att damsuga och torka golvet klart. Och så måste jag berätta att sportbhn jag hade sett igår låg där den skulle hela tiden. hehehe. 

men nu måste jag sova, godnatt :)


(förlåt om det står lite konstigt, orkar inte läsa igenom allt)

Sadiii :(

Idag är en ledsen dag, även fast jag har varit på bra humör nästan hela dagen. 
Vi fick veta att våran klass ska splittras. Jag tror nästan alla i hela klassern är emot det, även dom andra klasserna med. Så jag förstår verkligen inte varför det måste göras? Dom har ju alla tidigare år löst det här utan att behöva sära på klasser, så varför skulle det inte funka nu ? VI har ju fått värsta sammanhållningen i klassen och vi har alltid kul. I mrogon skulle rektorerna medela oss om förändringarna och då jävlar ska ja protestera!  Annars så var vi lite busiga idag på matten, så matteläraren jagade oss ner för trapporna och skrek läskigt (a) hihi. I bland måste man få vara lite busig och ha kul:) 

Innebandy blev det även idag. Det gjorde mig på mycket bättre humör. VI pratade mycket om cupen och det gjorde så att jag bara längtar ännu mer :D Jag längtar nästan lika mycket som jag gjorde till min födelsedag. hihi

Men nu måste jag plugga. Har så jävla mycket inlämningar och sånt nu. Både sånt som ska ha varit inne för ett tag sen och sånt som snart ska lämnas in. Jag vet inte ritkigt hur jag ska hinna med allt eller hur jag ska lämna in det. Antingen kommer restinlämningarna in jättejättemycket försent eller så gör jag klart dom först och sedan låter de andra grejerna blir lite sena också. Jag får se hur det blir:)

Men gör mig lite gladare och berätta vilka det är som läser. Jag ser ju på statistiken att det är enhel del. Det brukar vanligtvist inte vara någon som säger vem den är. Men snälla snälla snälla (a) :D

PUSSSSSS

I'm fucking Hannah Montana

Idag har varit en underbar dag. Det var länge sen jag hade så här roligt. Dagen började ganska tidigt av att två hundar kom inspringades in i mitt rum. Kiwa var och lekte med Lowe. Kanske inte så kul. Men jag låg kvar i ugnefär en timme i sängen innan jag gick upp för att göra mig iordning och packa grejer jag skulle ha med mig. Jag , Jennie, Manda, Becka och Emelie skulle grilla någonstans. Vid tolv kom Emelie och manda hit och vi cyklade ner till centrum för att möta jennie och becka. Där handlade vi mat och grill. Sen åkte vi vidare till bönnern, där vi satt hur länge som helst. Det var jättekul och jättehärligt. Runt fyra någongån drog emelie och vi gick till ica och köpte glass och satte och sedan i slottsparken en stund. Vi matade galna fåglar och myste. Sen har vi varit hos Becka nu senare på kvällen och haft jätteeroligt.
Nu är jag helt slut så jag orkar inte skriva längre.





hihi, jag matade fåglarna även i bönnern :D







Precis innan becka tröck puttade jag till jennie, därför ser vi ut som vi gör (låtsas jag iallfall)


Vi försökte ju faktiskt att vara normala:)
tyvärr så får ni inte se dom fula och oseriösa bilderna. För Becka är inte tillräckligt snygg på dom, så hon vågar inte skicka. hihihi.

Pusss och godnatt :)


p.s. Rubriken är från en låt vi hade på huvudet hela kvällen,


Den låånga fredagen

Idag är det långfredagen och det betyder att jag ska till min mormor för att äta påskbord. Jag har verkligen ingen lust alls med att göra det inte när det är så här fint väder ute. Då ska man vara ute och ha roligt med sina kompisar. Men tydligen blir det inte så för mig. Fast vi får hoppas dagen är lika lång som sitt namn för jag vill inte ha sovit bort halva dagen (vaknade vid kvart i 1) och jag vill ha hunnit träffat kompisar. Jag måste verkligen sluta sova så länge på mornarna alltså. Det är ju inget roligt när dagarna börjar vid 3. Fast det är så jävla skönt att sova:) 

Nu ropar dom att det är mat, it smells like pancakes (a)

pussssshej .



Måste bara berätta att mitt luktsinne var sjukt dåligt. Det var korv som stog på bordet när jag kom ner, hahaha.

lalalaaa

Hej :)

Jag är absolut inte bra på att skriva här och nu har jag ingen anledning till varför jag inte har gjort det. För jag har haft all tid i världen till att skriva här. Jag har bara inte haft lust. 
Men en sak måste ni få veta. MIN MOBIL ÄR TILLBAKA :) hihihi Annars har det inte hänt något direkt intressant. Sen sist jag skrev är det ända jag gjort att träna innebandt och vart med kompisar. Det första var absolut inte roligt. Jag vet inte vad som har hänt, innebandy brukade göra mig på bra humör. Men nu blir jag  bara sur på träningarna hela tiden. Fast att leka med cissi och manda har varit kul. Cissi sov här inatt. Vi satt och lyssnade på massa bra musik och jaa bara myste. Manda och jag ska upp och träna om en stund. Men jag måste vila magen lite, åt nyss en hel halv kycklingpizza. Sjukt gott, även fast det var lite läskigt med kycklingen efter allt om glaset. Men det har ju inte fått mig att sluta äta kyckling iallafall, tror inte jag skulle kunna sluta äta det överhuvudtaget faktiskt. hihi

nej nu skriver jag ändå inget vettigt, så jag slutar här.  pussssssss

världens sämsta dag

Hej!

Jag gillar inte den här dagen någonting alls! Jag vaknade av att jag hade jävligt ont i halsen. Jag har haft det i två dagar nu. Men idag var det värst. Jag fick inte i mig någon mat bara för att ja inte kunde svälja. Iskallt vatten kunde jag dricka iallafall. Sen åkte jag och manda upp till medley. Efter det duschade vi och gjorde oss i ordning för att sedan träffa Jennie, Emelie, alice,  och Matilda. Vi satt en stund i solen och bara pratade, väldigt skönt. Men sen bestämde vi oss för att gå till grillen. Jag skulle försöka få i mig något annat än vad glassen jag just hade ätit. Väl inne på grillen ramlade Emelie helt plötsligt i hop. Hon bara skakade och ögonen gick åt alla håll:O Det var jätteläskigt. Manda och Emelie stog själva framme vid kassan och jag ser att emelie bara ligger ner på marken på mandas armar. Jag trodde ju hon bara hade ramlat eller någonting, men då skriker manda. Och vi andra bara sprang fram. Emelie fattade inte att hon hade svimmat eller någonting. men vi gick ut med henne och då svimmade hon två gånger till och kräktes en gång. Och då kom en farbror fram och hjälpte oss. Vi hade ju panik och visste inte vad vi skulle göra eller någoning. Men han tyckte vi skulle ringa ambulansen, så det gjorde vi. och emelies föräldrar förståss. Så alla kom och så. Troligtvis hade hon bara vätskebrist eller någonting. Men det var sjukt läskigt. Undertiden allt hände hann jag iallafall proppa i mig en hel pomme utan att bry mig om hur ont det gjorde, jag var så jävla rädd. haha Det var ju ganska bra^^ Men sen drog vi iallafal till bönnern med massa folk. Sen nu när jag skulle hem lyckades jag tappa min mobil när jag böjde mig ner och tvättade händerna i gräset. Jag märkte det inte förns jag kom hem och då var det försent:( vi ringde och ringde men den fanns inte någonstans:( Några gånger tutade det upptaget för att den som hittat mobilen tröck bort allt:( Vi stannade alla folk på vägen och frågade dom hade hittat den. SJälvklart inte. Jag tror iallafall jag vet vilka som har den. Synd bara att jag aldrig kommer få tillbaka den. Ska ner till polisen i morgon och anmäla den.  Jävla helvete vad arg och ledsen jag är. Aldrig i hela mitt liv har jag tappat bort en mobiltelefon. Fast en gång hade jag en som blev stulen inne på bergska under en träning. Den var också ny. Pappa är inte heller glad, vilket jag förstår. Ganska roligt att jag hann ha den i 5 dagar. 


snopp!


hejdå

Födelsedagspresenter och skolfest.

Hej :)

Nu är hela min födelsedag för det här året övet. Jag har fått jättemånga fina och bra presenter. Jag tänke försöka med att berätta allt jag fått :)

  • Mobiltelefonen 
  • Presentkort
  • Pengar
  • massor av godis
  • kläder. Fyra tröjor, två trosor
  • Dusch grejer och hår grejer
  • Två par skor
  • skämt grejer av mina kära vänner, typ snopp klubba, snopp sugrör och en snopp tandborste. hihi
  • Örhängen smink
  • Ben & Jerry glass, av sanna:D hihi
Jag tror det var allt.  Så jag är jättenöjd. Går dagen var också jätterolig och bra. Jag började göra mig i ordning nästan direkt när jag kom hem ifrån skolan även fast vi inte skulle var hos Evelina förns vid 8. Hos Evelina var det jätteskoj. bara massa tjejer :) Sen vid halv 11 eller något drog vi till skolfesten. Det var roligt :D 

Jag tror Manda och jag skulle hitta på något snart. Fast först blir det grillat:D

pusssss-

Min födelsedag.

Hej!:)

Idag fyller ju jag som sagt va år,17 år :D Jag har haft en jättejättebra dag och har fått jättemånga fina presenter. Jag har tyvärr inte fått allt ännu så jag väntar med att berätta vad jag fått tills jag fått allt. Jag kan ju iallafall berätta att jag fick mobiltelefonen som jag ville ha och jag gilllar den jättemycket. Jag har även hunnit med att träffa Jennie, Zandra, Jossan, Emelie och Manda idag. Det var jättekul att få träffa alla igen:D VI kommre troligtvis ses i morgon med, så det blir najs :D 

Men nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig snart, är helt galet trött:) 

pusssssss


Vi målade påskägg idag i skolan, det här är mitt fina polkagrispåskägg:) 

bra dag

Hej!

Idag har det verkligen varit vår, så himla skönt! Och jag har varit på jättebra humör, trots lång skoldag. Vi åt glass och satt ute och faktiskt värmde oss:D hihi Sen blev det stan. Jag har ju längtat dit som en gris. Har handlat ganska mycket faktiskt. Plus valt några födelsedagspresenter. (: om 3 timmar och 3 minuter är jag 17 år. Ganska coolt faktiskt. Eller egentligen är det PRECIS tre timmar och ett dygn sen jag föddes, alltså för 17 år sen, 23.58 :) Jag hade tur att födas innan tolv men det hade inte emil :D så Även fast vi är tvillingar så fyller vi år olika dagar :) Jag kan berätta allt jag köpte och allt jag fått i morgon, hihi. 

ha det så bra :)
 pusssss!








Det blev visst lite många bilder, men det är tack vare vädret:D

RSS 2.0