.

igår var en bra och kul dag (: jag orkar inte skriva så mycket om den just nu, får bli en annan dag.
Men, jag har hittat min kamerasladd så nu kommer några bilder.


nyåår (:
en gång i tiden var jag blond.


en gång hade vi tjejkväll




lalalaa

woooaw, fredag (: Fredag + skolfest, hihi. Jag är inte något tagg, eller kanske pyttelite. Jag hittar inga kläder att ha på mig och jag vet inte hur jag ska ha mitt hårjävel. Jag borde ha lättare att hitta kläder nu än förra skolfesten. Då var jag tvungen att ha ganska varma kläder eftersom jag skulle vara ute, men den här gången ska ja faktiskt in :D Efter blir det hem, eller kanske sova hos cissi. Jag vet inte än(: 
Just, förut när jag skulle titta vad jag hade för kläder rev jag ut hela min garderob. Jag hittade ingenting, fast städad blev den efteråt.
Nej nu ska jag sluta sura = byta musik ifrån håkan till något annat bra h6 byye


Manda, Jag,  Becka & Cissi.  lite gammal men. 




29.

jaaa, jag har överlevt de två långa dagarna i skolan. Dom blev inte lika långa som dom skulle, vilket var skönt. Det har fortfarande inte hänt så mycket, bara träning och träning ^^ Eller jag lekte med cissi och manda idag en stund innan träning. Manda färgade Cissis hår medans jag lekte med söta zeke. Han sprang upp för trappan och gömde sig sen mjauade han, vilket menades att jag skulle smyga upp för trappan sen bli skrämd av honom. Han lyckades dom tre första gångerna, sen kunde jag alla hans gömställen, vilket bara var tre. hehe 
Ja och i morgon är det skolfest, vet inte än hur roligt det kommer bli... Får hoppas att allt blir kul iallafall, jag har fortfarande inte bestämt mig vad jag ska ha på mig för kläder. Jag vet inte ens vad jag har för något. Men jag får väl hitta något (: 



Och jag skäms för att säga att du är kvar i migSkratta åt det, för då kommer jag kanske över det

hela världen är så underbar...

ehehe, längtar ju  liiite tills i morgon och torsdag(: ljugljugljug. På något sätt ska ja lyckas ta mig hem och upp till aluceum snabbt där jag har träning också, yippie.. 


ops ^^ bilden blev lite stor, orkar inte ändra.

                                                                                   _______________  

och inte för att klaga eller så, men bajs på allt. 


Can't help but think of the times I've had with you.
 


.

Hej:)

Igår var jag duktig och knappt satt något vid datorn alls, bara 30 minuter :) Fast det var nog mest för jag hade annat att göra hela dagen. Först var jag och tränade och sen åkte jag till stan, citygross hihi:D
Idag har jag också tränat, hårt. Jag tycker iallfall det var hårt haha. Jag har också hunnit med att ta sönder min mobil. Den åkte i govlet så displayen sluta fungera. Vet inte hur ja ska överleva mattelektionerna nu, utan musik. Får väl ta och leta reda på min ipod eller något. Och kameran och också blivit knäpp, jag kan inte lägga in bilder. vet inte vad som har hänt.

Jag hade tänkt att kolla på oth nu, men det har visst inte kommit ut något avsnitt. Verkar som det inte kommer försn nästa vecka. Kanske borde ta och kolla i kapp lite gossip girl avsnitt. Jag får se, nu orkar ja iallfall inte skriva mer, har kramp i armarna ^^

helgen.

hej:)
Min helg har gått jättefort tycker jag. Det skulle verkligen inte skada om den fortsatte i minst en vecka till.
Igår sov jag ganska länge,till halv 1 ungefär tror jag. Sen låg jag bara i min säng och kollade på the hills resten av dagen. Senare framemot kvällen, jag vet inte vad klockan kan ha varit, sju kanske. Då fick jag och manda skjuts till patrik där vi först spelade fifa. Vi körde någon slags turnering. Jag gjorde ett mål som både Patrik och Max tyckte var jättesnyggt, så dom satt och spelade upp reprisen flera gånger:D Sen kom Cissi och då kollade vi på film (: Jag minns faktiskt inte vad den hette, men den var väl okej. Sen drog vi hem runt halv 2 kanske och då gick jag och la mig direkt eftersom jag skulle upp och städa på aluceum klockan 8.
Så i morse när klockan var halv åtta ringde min klocka och jag ville allt annat än gå upp, men jag hade ju inget val. Så jag gick upp och tog på mig kläder över pyjamasen och gick och la mig igen till tio i;) Det gick ganska bra att städa och tog inte så jättelång tid så när jag kom hem somnade jag igen tills halv ett då jag gick upp och duscha för att sedan åka tillbaka upp till aluceum och kolla på match :)
Nu ska jag kolla på någon film hade jag tänkt. Changeling tror jag, det är någon ny med Angelina Jolie. Jag tror den är verklighetsbaserad, men vet inte riktigt :)





innebandy.

Dom senaste dagarna har ju som sagt var inte varit så bra. Idag har varit ganska okej. Innebandy och laget gör en glad :)
Fast det var ju dock liite pinsamt. Vi hade en snygg domare ju. Och jaaa, jag hade lite damp. Jag slogs och höll på, var helt vild. Men dom tacklade mig och höll fast mig efter att domaren blåst och då skulle jag ju slita mig loss, kanske på ett litet vilt sätt som innehöll slag då. ^^ men domarn, den snygga, bad mig komma fram sen typ sa han till mig att lugna ner mig och inte vara så vild. Det var väälidigt pinsamt, men dum som jag är börjar jag dryga. Och det roliga är ju att vi ska ha samma domare nästa vecka. Han måste ju tro jag har seriöst damp eller något. Men annars var det kul. Vi stannade och åt på mc donalds och pratade jättelänge. Ska nog ta det lugnt resten av helgen, kanske blir stan i morgon. jag får se:)   


en bild sen i början av förra året (:



you made me feel alright, for once in my life .

A broken heart, a fairytale it's all the same to me





Do you remember when, you used to laugh there with me
and now I’ve become the joke, a punchline’s all I will be
and I always will be waiting for you
and I know that you will never see that. 

..

okeeej, jag kanske inte är så bra på att skriva här ^^ men, det har inte hänt alls mycket så jag vetefan vad ja ska skriva. Jag har tränat, tränat, tränat och tränat, ungefär... 

så var början på mitt inlägg ja tänkte skriva igår fast inte blev av. Nu har det faktiskt hänt saker, men inget som är värt att nämnas här:( Det är sjukt hur lättlurad man kan vara egentligen. Det är tur att det inte gick längre, eller tur är det inte.. men ja, Jag vet faktiskt inte vad jag ska säga.
Men jag har faktiskt inte varit på så jättedåligt humör idag ändå. Jag har varit för trött för att tänka. Ska snart med mandy upp till medley och träna(: 
men ja orkar inte skriva mer nu.. bye


 jag föll för dig och du förtjänade en nominering för rollen du spelade

helgeen (:

Helgen har faktiskt varit supersuperbra(:
eller igår var inte så jättelyckad, men resten av helgen. I fredags var jag som sagt med tjejerna vi hade jätteroligt pch det var jättekul att träffa alla på en gång igen. sen i lördags var jag och manda uppe och tränade på medley med patrik och max, lite oseriöst men skönt. Det var inte alls mycket folk där. Sen på kvällen skulle det bli party, men så blev det inte. Och idag så gick ja upp tidigt för att åka till Bergska och döma tre matcher, gick sådär. Fast det spelar ju ingen roll, jag får ju lika mycket pengar ändå(: Sen köpte jag och Elin pizza och drog till aluceum och åt och kollade på match. Sen var det dags för våran match, vinst med 11 - 1 tror jag:D känns så jävlaskönt ^^ Gjorde dock bara två mål, men det gör inte så mycket:D Och nu är jag galet trött. täntke lägga mig tidigt idag, men vi får se(:


en bild sen i lördags, fast jag är inte med (:
ska visa fler bilder sen, men den får räcka för nu :D

<3

Är hemma hos Emelie med alla gamla tjejer(: jag har saknat allt så jävlamycket, skönt att det har blivit bättre igen(:
VI har lagat mat, ätit glass, godis och chips, bara masssa fett alltså:D Man får det ibland, och speciellt när jag och manda tränade på gym igår. det var faktiskt skönt (: Vi har tagit massa bilder också, kan visa några när jag kommer hem. Även sjungit massa singstar. Det låter som de flesta är trötta nu så vi ska säkert sova snart. byebye


you better forget yesterday, tomorrow wait and see.

Idag har det varit en kort skoldag med mycket film. Fick sluta vid klockan 1 bara för att vi inte hade någon naturkunskap (: Sen kollade vi bara på film både på historian och samhällen, och matten var bara i 40 minuter(: så riktigt lungt har det varit. 
vet inte riktigt vad som händer nu, träning blir det senare iallafall. 
haha, just det. Igår när jag precis hade somnat ringde patrik, då visste jag ju inte att det var han. Men jag trycker automatisk på massa knappar när telefonen början låta då jag sover, så jag svarade ju. Men jag minns inte vad jag sa, hehe (:
nej jag vet inte riktigt vad ja ska skriva, så hejdå :D
Maybe I'm not meant to be all the things you want from me.
Isn't it enough to just believe what we've got (is enough)


so wake me when you see life's worth living

Hade jättesvårt för att somna igår, så jag kom inte upp försn klockan 7 i morse. Men skolan var väl ganska okej, matten var sjuk. Jag tror inte min lärare tycker om mig speciellt mycket faktiskt, hehe (: 
Efter skolan laddade jag ner nya one tree hill och satt och kolla, jättebra :D 
Det var jättelänge sen jag kollade på gossip girl, så jag ligger efter lite. Men ska se det jag missat snart(:
Efter det åkte jag och tränade, vi var inte alls mycket folk, men roligt hade vi :D  

(:

Tänkte börja skriva här i stället. Man kan ha mycket snyggare designer här (:
Jaaa, men idag var det skola. Vi hade nästan inga lektioner kändes det som. Det var nog för att vi inte hade någon naturkunskap eftersom att kursen avslutas typ nu. Men vi var uppe ändå för att jag var tvungen att veta så att jag fick godkänt, det fick jag som tur var.  När vi var uppe i salen ser Loe en dusch och cissi säger "det finns ingen brunn så starta den inte" och smart som Loe är sätter hon på den, haha. Dom andra sprang i väg så jag och cissi fick torka upp allt vatten själva. fast jaa, annars hände det inte något mer roligt. 





When I'm losing my control, the city spins around.
You're the only one who knows, you slow it down.

RSS 2.0